5 Şubat 2018 Pazartesi

Bir Kadın Daha




Bir kadın daha kalbinden bavulunu toplayıp bilinmezliğe doğru yola çıktı. Bir kadın daha yitti gözünün ucunda, burnunun dibinde. Onun haberi var mıydı bir kadının daha intiharı olduğundan? Bilse utanırdı bir zamanlar sahip olduğu ruhundan. Bilse utanırdı kullandığın tüm kalpler yerine kendi kalbinden.

Donuk suretinin arkasında incinmiş bir adam olduğuna kim inanır söyle. Anlat belki kanarım bir kez daha incitilmiş gönlüne. Aynı acıyla ayrı evlerde büyümüştük. İkimizde çok iyi biliyorduk sevgisizliği. Bizi birbirimize getirende bu değil miydi? Geçmişin yaraları, geleceğin bilinmez heyecanı.. Yeni bir hayat hayali kurduk ve tekrar başa döndük.

Zamanın unuttuğu görülmemiştir. Gideni geleni, terk edeni geri döneni. Sen unutmaya çalışırsın o yüzüne vurur. Görmezsin duyurur, kaçarsın karşına çıkartır. Peşine düşer süründürür.

Dönmemek üzere bir yola çıktım bedeline razıyım. Kendime verdiğim sözleri tutmayı pek beceremem bilirim. Buralarda sana yer yok kalbim. Buralarda sadece bilinmez çarpıklıklara yer var. Burası onun büyük aşkıyla yok oluşunun gezegeni. Senin yok oluş yerin ise ilerideki uçurumun dibi.

Buralarda sana tutunacak dal yok kalbim. Burada sadece kurumuş yapraklar, solmuş bir kalp ve bataklık var. Burası onun sevdasının zindanı. Senin yok oluş yerin ilerideki uçurumun dibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder